GOD'S WORLD
Форумът е в процес на обработка!


Това е свят, в който много богове воюват. Всеки от тях има свои подръжници. Ти на кой бог ще служиш?
 
ИндексКалендарВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход

Share | 
 

 Раси в света на боговете.

Go down 
АвторСъобщение
RAS
Админ
Админ
avatar

Брой мнения : 45
Join date : 30.07.2009
Age : 22

ПисанеЗаглавие: Раси в света на боговете.   Пон Авг 03, 2009 9:15 am

В червено са расите, които може да ползвате, всички други се ползват от НПС-тата, които се контролират от разказвачите


1. Мрачници - Най-потайната и странна раса в божия свят. Отличава се от останалите с мистиката и жаждата за себедоказване. Нямат сформирано свое общество и затова расата им и на изчезване. Боравят много добре с магиите, но и с различните езици. Следват тъмните богове.

2. Елфи - Елфите са малко по-високи или на височина колкото хората. Притежават грациозни и стройни тела, дълги уши и светла кожа. С годините не остаряват и остават красиви до смъртта си. Използването на магията е техния начин на живот. Елфите са миролюбив народ, но много горд. В миналото тяхното себелюбие и възприятие, че всички останали раси са по-нисши е карало другите да ги избягват. Те са последователи на светлите и райските богове.

3. Тъмни елфи - Тъмните Елфи веднъж са били част от Елфите, но били изгонени след като научили черна магия за да имат силата да се бият с Хората. Те загубили войната, но продължили да изучават тъмните изкуства. Тъмните Елфи имат подобни черти като Елфите, но ся по-високи, имат синьо-сива кожа и сребърна коса. Сравнени с другите раси, Елфите могат да задържат дъха си по-дълго и са способни да скачат от високи места. Следвът тъмните богове.


4. Ноемис - Безпорно една от най-дълго просъществувалите раси. Представителите й не са създали свое общество и са се разпръснали в отделни градове в горите.Днес често можем да ги срещнем и в човешките градове да лекуват.Извести са със способностите си в областа на медицината и лечителството.Те малки,грозновати същества със зеленикава кожа.Не са по-високи от 1.40 см.Очите им са жълти,понякога и пъстри.Имат зеленикаво-жълта коса.Напълно предани на животинските богове.

5. Огнената раса - Тези странни хора много отдавна са се откъснали от заобикалящия ги свят и са отишли да живеят в Адския град, който се намира на Огнения връх. Малкото очевидци, които са ги виждали разказват че са много красиви, но и безпощадни. Бита и живота им се предават от легендите, според които те са с червени коси, почти огнени и оранжеви очи. Не се бояли от огъня и дори не им причинявал болка, когато го докоснат.Външен вид - Много високи от 1.80 до 2.30. Косите им са огнено червени, очите оранжеви, а кожата златиста.Друго предание за огнената раса е че добрите хора ги виждат толкова красиви, а лошите под формата на огромна огнена маса във формата на демон. Те са последователи на Адските богове.

6. Валхеру - Господари на драконите, същества с неописуема физическа сила, отстъпващи по сила единствено на боговете! Това са създания с голяма физическа и магическа сила, приличат много на хората, но са по-едри от тях и притежават голяма жестокост. Яздат дракони, с които превземат множество светове. Те живеят много дълго и се развиват много по-бързо от хората. Набират сила чрез убийството на някой от расата си, а техни слуги са елфите или по-скоро орките. Днес са останали едва двама представители на тази раса, но никой не знае къде са. Последователи на Тъмните и Адските богове.

7. Полу-ангели - Това е една доста почти разпространена раса,за която днес се разказват легенди. Древните хроники от тяхното време разказват за векове на разцвет, когато ангелите били пазителни на Равновесието между мрака и светлината. Те се управлявали от Съвета на Седемте Архангела, които обаче станали жадни за власт като Валхеру. Спрели да вършат задълженията си и Кихоу ги пратил на земята, а не на небето. Техните деца обаче се раждали с един белег, който трябвало да носят цял живот - имали само едно крило. Те не са последоватили на никои богове.

8. Вампири - Вампирите са тайно общество от хора, които са уязвими на дневна светлина. Те са дарени с безсмъртие, но трябва да прлащат цена за това безсмъртие - пият кръв. Те имат изключително бледа кожа, черни или руси коси, които ярко контрастират на червените им очи. Последователи са на тъмните и адските богове.

9. Орки - Орките са потомци на елфите. Те са елфи затворени под земята и измъчвани векове от Валхеру. Те са вършили черната работа, копали са злато, теглели са огромни товари, били са бити като кучета и резултата са днешните орки. Те са грозни и отблъскващи, речта им се е деформирала до грухтене и квичене. Мразят всички около себе си и не почитат никои от боговете.

10. Върколаци - Тази раса е изключително разпространена из горите или градовете. И противно общоприетите догми, това са хора, които са ухапани от побеснял вълк (или друг върколак), които се трансформират само на пълнолуние. Те обаче не са зверове, а живеят изключително цивилизовано, в огромни замъци с имения, където отглеждат стада, които да убиват без да нараняват невинни. Те са изключително начетени, образовани и галантни. На пръв поглед са нормали хора. На пълнолуние заприличват на зверове, които не могат да се контролират. Имат дълга козина и муцуна, лапи и нокти като на вълк. Последователи са на Животинските богове.

11. Хора - Хората са сред най-многобройната раса от всички останали. Те са известни с тяхната амбициозност и мащабна архитектура. Въпреки, че последни въвеждат официално магията в своето общество, техните училища са най-елитните. Смятани за най-пламенните рицъри и много добри бойци в близък бой. Хората са главен участник във "Войната за надмощие". Могат да бъдат последователи на всички богове.

12. Джуджета - Джуджетата са расата на земята. Те имат силна физическа сила, любопитна природа и възможността да създават нови предмети. те станали изолирана раса - мразени от всички останали раси за тяхната спекулантна натура. Структурата на тяхното общество може да бъде сравнено с голяма корпорация и те все още са известни тяхното разбиране от бизнес и организация.
Джуджетата са разделени на Боклукчии, който търсят и намират сурови материали, и Занаятчии, който правят продукти от суровите материали. Могат да бъдат последователи на всички богове.


Разбира се не е задалжително да спазвате за боговете.Може вие да си изберете какво божество да сте. Може и да нямате, но така няма да бъдете закриляни от боговете. И помнете маже да ползвате само расите в червено. Вероятно скоро ще бъдът добавени още раси.
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
 
Раси в света на боговете.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
GOD'S WORLD :: Начало :: Дискусия-
Идете на: